Botoşani

2023.09.05. 10:30

Őrizetbe vették a fiatalembert, akitől a feleségét halálosan megsebesítő férfi kölcsönkérte a légpuskát

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 21 éves Botoşani megyei fiatalembert annak a nőnek az ügyében, akit a férje halálosan megsebesített egy légpuskával.

Agerpres

A 21 éves fiatalember ellen minősített csempészés, a fegyvertartási szabályok megsértése és jogtalan fegyverhasználat miatt indult eljárás - közölte Delia Nenişcu, a Botoşani megyei rendőrség szóvivője.
A rendőrség jelenlegi információi szerint az 50 éves nő férje véletlenül sütötte el a puskát, a lövedék pedig a nyakán találta el az asszonyt. A légpuskát a férj a 21 éves gyanúsítottól kölcsönözte, aki engedély nélkül hozta az országba és birtokolta a fegyvert.
Az eset hétfő este történt a Botoşani megyei Hilişeu-Horia településen. A szóvivő tájékoztatása szerint az 112-es sürgősségi segélyhívó számon érkezett a bejelentés, hogy eszméletlenül, nyaktájékán lőtt sebbel találtak egy 50 éves nőt Hilişeu-Horia településen lévő lakásában. A helyszínre érkező mentősök már csak az áldozat halálát tudták megállapítani. Ugyanabban a helyiségben egy sportlövészetre alkalmas légpuskát is találtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában