Baleset

2023.08.27. 14:21

Frissítve| Vaslui megye: tigris harapott meg egy látogatót a bârladi állatkertben

Forrás: Pixabay

Agerpres

Frissítés: Gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított büntetőeljárást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, akit vasárnap megharapott egy tigris a bârladi állatkertben. A Vaslui megyei rendőrség információi szerint a 46 éves, Perieni községben lakó férfi egy másik felnőtt és egy kiskorú társaságában látogatta meg az állatkertet, ahol ittas állapotban provokálni kezdte a vadállatot.

Bogdan Gheorghiţă rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az illető áthatolt a bengáli tigris ketrece körüli biztonsági sávon, felmászott a ketrecre, és bedugta a bal lábát a rácsok között, hogy megrúgja az állatot. A nőstény nagymacska elkapta a férfi lábát, karmait a bokájába mélyesztette, és lábon harapta.

A látogatónak sikerült kiszabadítania magát; először az eset szemtanúi siettek a segítségére, majd a bârladi városi kórházba szállították. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint nyílt bokatörése van.


Korábban írtuk:

Megharapott egy látogatót a bârladi állatkert tigrise vasárnap. A Vaslui megyei mentőszolgálat szóvivője, Daniel Ungureanu közölte, a tigris a lábán harapta meg a férfit. A sérültet kórházba szállították. Az ügy pontos körülményeit a Vaslui megyei rendőrség vizsgálja ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában