Ítélet

2023.08.09. 19:19

Hatósági felügyelet alatt marad Dan Diaconescu

Agerpres

Hatósági felügyelet alatt marad Dan Diaconescu, az OTV volt tulajdonosa, akit kiskorúval létesített szexuális kapcsolat és gyermekprostitúció igénybevételének bűncselekményével vádolnak. A Konstanca megyei törvényszék helyt adott az ügyészek óvásának, amellyel megtámadták a Diaconescu ellen elrendelt hatósági felügyelet feloldására vonatkozó bírósági döntést, és kimondta, hogy a volt OTV-tulajdonos hatósági felügyelet alatt marad. A Konstanca megyei törvényszék döntése jogerős.
Dan Diaconescu ellen kiskorúakkal létesített szexuális kapcsolat és gyermekprostituált szolgáltatásai igénybevételének folytatólagosan elkövetett bűncselekménye miatt emelt vádat a konstancai ügyészség augusztus másodikán. A vádirat szerint Dan Diaconescu több ízben létesített szexuális kapcsolatot kiskorú prostituálttal. Az ügyészség hangsúlyozza, hogy a vádlott minden alkalommal tudatában volt, hogy partnere prostituált és kiskorú.
Az OTV volt tulajdonosát idén április 7-én vették őrizetbe. Az ügyészek kérték előzetes letartóztatásba helyezését, a konstancai bíróság azonban ezt elutasította, és Diaconescut házi őrizetbe helyezte. Április 13-án a Konstanca megyei törvényszék hatósági felügyelet alá helyezte a volt OTV-tulajdonost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában