Kinevezés

2023.06.22. 09:55

Ciucă: Minden jóváhagyás megvan ahhoz, hogy Mircea Abrudeant kinevezzék a kormányfőtitkári tisztségbe

Forrás: Facebook/Nicolae Ciucă

Agerpres

Minden jóváhagyás megvan ahhoz, hogy Mircea Abrudeant kinevezzék a kormányfőtitkári tisztségbe - jelentette ki csütörtökön a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke.
Nicolae Ciucă a PNL vezetőségi tagjainak reggeli ülése után rámutatott, Mircea Abrudean a miniszterelnöki kancellária vezetőjeként az előző kormányban is dolgozott és jól végezte a munkáját. Jelenleg minden jóváhagyás megvan ahhoz, hogy kinevezzék a kormányfőtitkári tisztségbe. "Úgy gondolom, hogy Marcel Ciolacuval közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást" - fogalmazott.
Megkérdezték tőle az újságírók, megvitatták-e azt az információt, amely szerint a hírszerző szolgálatok negatívan véleményezték Abrudean kinevezését. A PNL vezetője azt mondta, nem látott ilyen véleményezést, és Marcel Ciolacu miniszterelnök sem jelentette ki, hogy a hírszerzés kedvezőtlenül véleményezte volna Abrudean kinevezését. "Két vagy három hónappal ezelőtt Abrudean a legmagasabb szinten titkosított dokumentumokhoz kapott hozzáférést" - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában