Beszterce-Naszód megye

2023.01.10. 16:50

Megtalálták a búvárok a Kolibica-tóba esett fiatalember holttestét

Forrás: Facebook/ISU Bistrița-Năsăud

Agerpres

Kedden, a keresések negyedik napján találták meg a búvárok annak a 22 éves Maros megyei fiatalembernek a holttestét, aki szombaton tűnt el a Beszterce-Naszód megyei Kolibica-tóban, miután két társával együtt felborult a tavon egy vízibiciklivel.
A Beszterce-Naszód Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint a búvárok kedden emelték ki és vitték ki a partra a holttestet. A Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelmi csapatok négy napon át, még az éjszakai órákban is folytatták a keresést a tó partján és a víz mélyén. Az elmúlt napokban Kolozs, Szilágy és Maros megyei erők is segítették munkájukat.
A vízbe borult vízibiciklin három kerelőszentpáli fiatalember ült, a legfiatalabb 18, a legidősebb 22 éves. Kettőjüknek sikerült kiúsznia a partra. A helyszínen készült videofelvétel tanúsága szerint nem volt rajtuk mentőmellény.
Crina Sîrb, a Beszterce-Naszód megyei rendőrség szóvivője az Agerpresnek vasárnap elmondta, a három kerelőszentpáli fiatal egy kolibicia panzióban volt megszállva, és az eddigi információk szerint úgy tűnik, hogy a tó partján talált vízibiciklivel merészkedtek a tó vízére szombat délután. A rendőrség nyomoz a baleset pontos körülményeinek a feltárásáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában