Előzetes

2023.01.11. 12:11

Előzetes letartóztatásba került a nagytalmácsi lány elrablásával gyanúsított öt személy

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Agerpres

Elrendelte szerdán a nagyszebeni bíróság annak a korábban őrizetbe vett öt személynek a 30 napos előzetes letartóztatását, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hétfőn hajnalban elraboltak a nagytalmácsi (Tălmaciu) otthonából egy 14 éves lányt, akit egy Brassó megyei településre vittek. A Szeben megyei rendőrség bűnügyi osztálya, a törvényszéki ügyészség vezetésével folytatja a nyomozást ebben az ügyben.
Mint ismert, a négy, 20 és 40 év közötti, feleki (Avrig) és mirsai (Mârşa) férfit, illetve a 46 éves nőt jogellenes fogva tartásssal és birtokháborítással gyanúsítják. A 14 éves nagytalmácsi lányt hétfőn nagy erőkkel kereste a rendőrség, miután hajnali 3:55-kor bejelentést kaptak az 112-es segélyhívó számon arról, hogy Carolea Luminiţát négy maszkos férfi erőszakkal egy autóba tuszkolta, majd elhajtottak. A gyermeket végül a Brassó megyei Sárkány (Şercaia) községhez tartozó Vád (Vad) településen találták meg hétfő délután egy házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában