Bérek

2022.11.18. 18:08

Tîlvăr: Van rá esély, hogy 2023-ban nőjenek a katonai fizetések

Forrás: Facebook

Agerpres

Angel Tîlvăr védelmi miniszter pénteken kijelentette, a Nicolae Ciucă kormányfővel, Marcel Ciolacu PSD-elnökkel és Adrian Câciu pénzügyminiszterrel folytatott megbeszélések alapján van rá esély, hogy jövő évben nőjenek a katonai fizetések. A Digi24-nek nyilatkozva a miniszter elmondta, az adott nemzetközi körülmények között Romániának érdeke, hogy jól felkészült katonai testülete legyen, ehhez pedig javítani kell a körülményeken. Sem a kormány tagjai, sem a kormányfő, sem a PSD elnöke vagy a pénzügyminiszter részéről nem tapasztalt semmiféle ellenvetést a katonai fizetések emelését illetően. 'Van rá esély, hogy 2023-ban nőjenek a katonai fizetések, küzdeni fogunk ezért' - hangsúlyozta Tîlvăr.
Arra a kérdésre, hogy hogyan lesz ez lehetséges jövőre, és beszélt-e erről Adrian Câciu pénzügyminiszterrel, Tîlvăr azt válaszolta, hogy mandátuma átvétele óta több ízben is beszélt, és nem tűnt úgy neki, hogy a tárcavezető megpróbálna megakadályozni olyasmit, amivel maga is egyetért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában