Baleset

2022.08.28. 11:01

Belehalt a sérüléseibe a Kolibica-tóba zuhant kisrepülőgép pilótája- VIDEÓ!

Fotó: IGSU

Agerpres

FRISSÍTÉS! Kórházba szállították a Beszterce-Naszód megyei Kolibica-tóba zuhant kisrepülőgép balesetének túlélőjét. A katasztrófavédelem vasárnapi tájékoztatása szerint a 45 éves német állampolgár eleinte elutasította a kórházi kezelést, de a mentőorvosok úgy döntöttek, hogy szükség van az alapos megvizsgálására. A férfi segítség nélkül úszott ki a tópartra a repülőbaleset után. Csak kisebb sérüléseket szerzett és volt egy enyhe pánikrohama.

*

Belehalt a sérüléseibe a Beszterce-Naszód megyei Kolibica-tóba zuhant kisrepülőgép pilótája – tájékoztatott vasárnap a katasztrófavédelem. A 65 éves pilóta öntudatlan állapotban volt, amikor a partra szállították a tóban csónakázó személyek. Egyiküknek, egy szabadságát töltő rohammentősnek néhány perccel a repülőgép lezuhanása után sikerült újraélesztenie a férfit, ám röviddel a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem munkatársainak megérkezése után belehalt a sérüléseibe. A katasztrófavédelem egy tűzoltóegységet, egy SMURD-autót és egy csónakkal felszerelt tűzoltócsapatot küldött a baleset helyszínére.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában