Románia

2022.06.29. 16:36

Az uniós alapokból finanszírozott projektek folytatását lehetővé tevő jogszabálytervezetet fogadott el a kormány

Illusztráció

Agerpres

A Regionális Operatív Program révén finanszírozott egészségügyi, oktatási, valamint a vészhelyzetekhez és városi mobilitáshoz kapcsolódó beruházások folytatását és befejezését lehetővé tevő jogszabálytervezetet fogadott el a kormány szerdai ülésén - adja hírül közleményében az RMDSZ.

"A korszerű iskolai és kórházi körülmények biztosítását szolgálja a ma elfogadott javaslat, és lehetővé teszi, hogy a sürgősségi beavatkozásokhoz szükséges közbeszerzések folyamata zökkenőmentes legyen. Ugyanakkor, a korszerű városi közlekedéshez szükséges beruházások folyamatosságát is elősegítjük ezzel az intézkedéssel" - idézte a közlemény Cseke Attila fejlesztési minisztert.

A tárcavezető hozzátette: a beruházások mellé újabb kormányzati erőforrásokat rendeltek, ezáltal bizonyosodnak meg arról, hogy a már befektetett közpénz elköltése nem volt hiábavaló, és az elkezdett munkálatok, építkezések, beszerzési folyamatok nem maradnak félbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában