Románia

2022.02.02. 09:54

FRISSÍTVE l Kolozs megye: két holttestet találtak a búvárok a Tárnica-tóba zuhant személygépkocsi közelében

Forrás: zcj.ro

Agerpres

 

FRISSÍTÉS

 

Két ember holttestét és egy személygépkocsit találtak szerdán a búvárok a Kolozs megyei Tárnica-tóban, 15 méteres mélységben - közölte a katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU). A hegyi és barlangi mentők (Salvamont-Salvaspeo), valamint a katasztrófavédelem búvárai kedden kezdték el az alámerüléseket, miután a rendőrségnek alapos oka volt azt feltételezni, hogy a Meleg-Szamoson lévő völgyzáró gátról egy autó zuhant a vízbe. A nyomozáshoz közel álló források arról tájékoztatták az AGERPRES hírügynökséget, hogy a gát korlátja egy három méteres szakaszon összetört, és a féknyomok is autóbalesetre utalnak. A keresés az éjszaka folyamán szünetelt, szerdán folytatódott. A búvárok végül 15 méteres mélységben találták meg az elsüllyedt autót, mellette két férfi holttestét.

*

Egy személygépkocsit keresnek a katasztrófavédelem búvárai a Kolozs megyei Tarnica-tóban. A katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) szerdai tájékoztatása szerint a rendőrségnek alapos oka van azt feltételezni, hogy a Meleg-Szamoson lévő völgyzáró gátról egy autó zuhant a vízbe. A járművet két búvárcsapat keresi. A keresés már kedd este elkezdődött, éjjel szünetelt, szerdán pedig folytatódik. A nyomozáshoz közel álló források arról tájékoztatták az AGERPRES hírügynökséget, hogy a gát védőkorlátja egy három méteres szakaszon összetört, és a féknyomok is autóbalesetre utalnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában