Tavaszi expó

2021.02.19. 09:52

Virtuálisan is körbejárható a román Országos Turisztikai Vásár

Több mint száz iroda mutatkozik be a 2021-es, tavaszi expón, mely csütörtökön, azaz február 18-án kezdődött.

BN-összeállítás

Tekintettel a korlátozásokra, idén online formában, virtuálisan is bejárható a román turisztikai kiállítás, melynek keretében különleges kedvezményeket kínálnak az utazási irodák, több száz nyaralási/kirándulási lehetőség közül lehet választani, továbbá részt lehet venni online eseményeken, találkozókon. Az expó alkalmából a szervezők létrehoztak egy online felületet, a targuldeturism.ro-t, melyen keresztül román vagy angol nyelven keresgélhetnek az érdeklődők az ajánlatok között.

A weboldalon nemcsak utazási irodákkal ismerkedhetnek meg, hanem konkrét helyszínekre is „el lehet látogatni” virtuálisan, ugyanis a kiállítás létrehozásában közreműködtek a desztinációk helyi önkormányzatai, a megyei tanácsok és turizmust népszerűsítő helyi egyesületek is.

A potenciális ügyfelek és utazásszervezők között közvetlen kommunikáció is létrejöhet a honlap erre a célra kifejlesztett eszközeinek segítségével, az érdeklődők pedig emellett szűrők segítségével is megkereshetik a számukra legmegfelelőbb ajánlatokat.

Az immár 44. éve megszervezett kiállítás célja Románia turizmusának fellendítése, támogatása és népszerűsítése, úgy, hogy közben természetesen külföldi utazási lehetőségeket is bemutatnak. Azok, akik részt vesznek az expón, akár negyven százalékos kedvezményeket is kaphatnak, ha a román tengerpartra utaznának, néhány szálloda pedig ingyenességet kínál a gyerekek számára. Mindemellett az utak előlegének összegét is 10–20 százalékkal csökkentették, valamint lehetőség van a visszamondásra is.

A platform alkalmazásához regisztrálni kell, és bár első ránézésre félrevezető lehet az oldal, nem a jobb felső sarokban, a MyConnector-ra kell regisztrálni, hanem a bal oldali fülön található utolsó opcióra (Inregistrare vizitatori-ra) kattintva. Az expó február 18. és 21. között lesz megtekinthető, 10 és 18 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában