Koronavírus

2021.01.20. 12:28

Kelemen Hunor: Az oltás a leghatékonyabb módja annak, hogy újra biztonságban tudhassuk magunkat

Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes úgy nyilatkozott, miután megkapta a COVID-19 elleni oltást: meggyőződése, hogy az immunizáció révén sikerül kilábalnunk a világjárványból és visszatérnünk a normális életünkhöz.

Forrás: FB/Kelemen Hunor

„Eljöttem beoltatni magam, mert rám került a sor, és meggyőződésem, hogy a vakcina révén sikerül kilábalnunk a pandémia ezen szakaszából, és lassan-lassan visszatérhetünk normális életünkhöz” – mondta az RMDSZ elnöke.

Kelemen Hunor a Facebook-oldalán is beszámolt arról, hogy megkapta a COVID-19 elleni oltást. „Ma éltem a lehetőséggel, és beoltattam magam. Az oltás mindössze pár percünkbe kerül, ugyanakkor a leghatékonyabb módja annak, hogy újra biztonságban tudhassuk magunkat és szeretteinket, hogy visszatérjen az élet a normális kerékvágásba.”

Az egészségügyben dolgozók után most az idősek, a krónikus betegek és a kulcsfontosságú ágazatokban dolgozó személyek kérhetik az oltást. Kormányfő-helyettesként és az RMDSZ elnökeként arra biztatom őket, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat. Az RMDSZ elkötelezett az oltáskampány mellett, amit minden lehetséges eszközével népszerűsíteni fog a magyar közösség tagjainak körében.

„A járványt csak úgy tudjuk legyőzni, ha összefogunk. 2020 a bizonytalanság és a félelem éve volt, 2021 legyen a remény és a lehetőség éve! Most legyünk felelősek magunkért, egymásért, győzzük le a járványt!” – üzeni Kelemen Hunor.

Borítóképünkön: Kelemen Hunor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában