Motorul

2020.10.12. 20:32

Hamarosan kiderül, ki építi meg a Kolozsvári úti sporttelepet

A nagyváradi önkormányzat is részt vesz az Országos Befektetési Vállalat (CNI) által indított programban, melynek keretében közösségi létesítményeket építenek. Az önkormányzat a Kolozsvári úti Motorul sportpálya helyén egy modern sporttelepet akar építtetni. A beruházás megvalósítója a CNI, mely meghirdette a közbeszerzési eljárást az említett munkálatra, és október 19-én nyitják ki a beérkező ajánlatokat.

A Kolozsvári út 202 C szám alatti pálya telkén, összesen 14.500 négyzetméteren egy új sportlétesítményt hoznak létre: felújítják az ottani pályát, lelátót építenek hozzá, emellett építenek egy multifunkcionális – kézilabda, kosárlabda, röplabda, tenisz – sportpályát is, továbbá öltözőket, portásfülkét, gyalogösvényeket, parkolóhelyeket és zöldövezetet is építenek, illetve kialakítanak.

A beruházás tervezése három hónapot vesz majd igénybe, a kivitelezésre kilenc hónap van előirányozva. A beruházás költségeit a CNI biztosítja, a közművesítést pedig a váradi önkormányzat végzi majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában