Fúzió

2020.10.08. 17:46

Fuzionál a Pro Románia és az ALDE, az új párt neve Szociál-liberális Pro Románia lesz

Premierul Romaniei, Victor Ponta sustine un discurs in timpul unei conferinte de presa alaturi de secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmunsen (nu este prezent in imagine), in prima vizita de lucru de la instalare, la Sediul NATO din Bruxelles, joi, 10 mai 2012. STEFAN MICSIK / MEDIAFAX FOTO

Fotó: Stefan Micsik

Közös jelölteket indít a parlamenti választásokon, és fuzionál a Pro Románia és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE), az új párt neve pedig Szociál-liberális Pro Románia lesz – jelentette be csütörtökön Victor Ponta, a Pro Románia elnöke.

„Elérkezett az idő, hogy félretegyünk mindenféle habozást és egyesítsük erőinket annak érdekében, hogy a jelenlegi kormány távozzon, mi pedig alternatívát építhessünk fel. (...) Úgy hiszem, hogy az ALDE-val közösen fel tudunk építeni egy olyan erőt, amely képes lesz ellenszegülni a PNL-kormány és szövetségesei által hozott hibás intézkedéseknek”- fejtette ki Ponta az ALDE-elnökével, Călin Popescu Tăriceanuval közösen tartott sajtótájékoztatón.

Borítóképünkön: Victor Ponta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában