Helyhatósági választások

2020.07.23. 08:53

Ponta: El kell halasztani a helyhatósági választásokat

 El kell halasztani a helyhatósági választásokat, mert nagyon magas a kockázata annak, hogy a voksolás megszervezésében résztvevő személyek megfertőződjenek – jelentette ki szerda este a közszolgálati televízió műsorában Victor Ponta, a Pro Románia elnöke.

Premierul Romaniei, Victor Ponta sustine un discurs in timpul unei conferinte de presa alaturi de secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmunsen (nu este prezent in imagine), in prima vizita de lucru de la instalare, la Sediul NATO din Bruxelles, joi, 10 mai 2012. STEFAN MICSIK / MEDIAFAX FOTO

Fotó: Stefan Micsik

A pártelnök szerint a választások megszervezésében résztvevő kétszázezer ember magas fertőzésveszélynek van kitéve.

Ponta „aberránsnak” nevezte a hatóságok kommunikációját, amelynek megfelelően „félelmetes” járvány van, valamennyien be kell zárkóznunk a házakba, de azért „menjetek el a választásra és szavazzatok ránk”.

„Úgy veszünk részt a választásokon, mint a háborúban: lássuk, ki éli túl – mondta a Pro Románia elnöke.

Felhívta a figyelmet arra is, hogyha a politikusok széltében-hosszában kampányolnak az országban, abból a köznép arra a következtetésre juthat, hogy nincs is járvány.

Borítóképünkön: Victor Ponta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában