Koronavírus

2020.04.14. 08:09

Az igazságügyi minisztériumban már négy alkalmazottat diagnosztizáltak COVID-19-cel

Az igazságügyi minisztérium alkalmazottai közül már négy személynél mutatták ki a koronavírussal való fertőzöttséget – közölte a szaktárca.

A minisztérium tájékoztatta az AGERPRES hírügynökséget, hogy hétfőn, április 13-án este egy negyedik alkalmazottjáról is bebizonyosodott, hogy koronavírussal fertőzött. A bukaresti közegészségügyi igazgatóság járványtani kivizsgálást folytat az ügyben.

Az igazságügyi minisztérium már hétfőn reggel bejelentette, hogy dolgozói keddtől kezdődően április 21-éig távmunkában fognak dolgozni, miután három alkalmazottat diagnosztizáltak új koronavírussal. Estére ez a szám már 4-re emelkedett.

Az intézkedés alól kivételt képez maga a miniszter, az államtitkárok, a miniszteri iroda tagjai, a titkosított információk osztályának alkalmazottai és a számítástechnikai osztály szakemberei, akik továbbra is a minisztérium székhelyén fognak dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában