Friss hírek

2006.12.15. 21:17

Nógrád megye jószolgálati nagykövete lesz Győzike és Anettka is

<p>Győzikét, Anettkát és az RTL Klub szerkesztőjét, Kotroczó Róbertet is Nógrád megye jószolgálati követévé fogadják, mert segítenek a térség népszerűsítésében.</p>

A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Becsó Zsolt a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy december 19-én Salgótarjánban lesz egy ádventi koncert, amelyre meghívták a Nógrád megyében élő, illetve a megyéből elszármazott ismert embereket, irodalmárokat, színészeket, muzsikusokat, tévéseket. Várhatóan ott lesz például Oszter Sándor, Gáspár Győzike és Fehér Anett, ismertebb nevén Anettka.

A megyei közgyűlés tiszteletbeli jószolgálati követeknek tekinti a térségből elszármazottakat, akik segítenek Nógrádra irányítani a figyelmet - mondta el a megyei közgyűlés elnöke.

A tervek szerint az ádventi koncertnek nyáron egy szabadtéri rendezvény lesz folytatása és 2007-ben először megtartják majd Nógrád megye napját is. Ezt a levéltárosok ajánlása alapján szeptember 20-ra időzítik, ugyanis a kurucvezér II. Rákóczi Ferencet a szécsényi országgyűlésben ezen a napon választották fejedelemmé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!