Csak döntetlenre futotta

<p>Nem boldogult a Steaua hazai pályán a Pandurii Tg. Jiual szemben a román labdarúgó élvonalbeli bajnokság 5. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.</p>

A rendkivüli alacsony szinvonalú mérkőzésen a Bajnokok Ligájában szereplő Steaua nem volt képes arra, hogy kilencven perc alatt betaláljon az I. Liga táblázatának kiesőzónájában tanyázó Gorj megyei csapat kapujába. Rengeteget hibázott mindkét csapat az ellenfél kapuja előtt.

A döntetlen csak a vendégegyüttesnek kedvezett, ugyanis a Steaua otthonában szerzett egységgel 15 pontot gyűjtöttek az élvonal idényében. Így helyet cseréltek a 15. helyen levő Konstancai Farul csapatával, míg a Steaua maradt a 7. helyen, egy ponttal lemaradva a 26 pontos Dinamo és FC Vaslui mögött. Igaz, a Steauának még mindig van egy elhalasztott mérkőzése: várhatóan december elején pótolja majd a Besztercei Gloria elleni játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!