ERDON Helyi hírek

2011.06.05. 15:12

Tragikus baleset: beszippantotta a medencelefolyó

<p>Nagyvárad - Szombaton egy 7 éves kislány életét vesztette a várad-ősi strandon, miután beszippantotta őt a medencelefolyó.</p>

 

Délután fél 5 óra körül a gyermek, több felnőttel egyetemben még a bazinban volt, amikor a létesítmény alkalmazottjai elkezdték kiüríteni a medencét, anélkül azonban, hogy legalább a rácsozatott rátették volna a lefolyóra. A baleset bekövetkeztének pillanatában ugyan csupán alig félméteres volt a víz a medencében, azonban a keletkezett örvény miatt a csatorna valósággal beszippantotta a gyermeket.

Sok a hasonló baleset

Egy férfi észrevette a kislányt, a vízleengedést abbahagyták, de már túl késő volt. Az áldozatot a rohammentősök (SMURD) szedték ki, és kezdték újraéleszteni, aki néhány perc múlva ugyan rövid ideig magához tért, de később újra leállt a szíve és ez végzetesnek bizonyult számára. Az utóbbi öt évben három hasonló baleset történt Nagyvárad strandjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!