Krimi

2023.07.15. 08:50

Kétéves gyermek tűnt el nyomtalanul a nyaraláson

Megismétlődhet Madeleine tragédiája? Ilyen forróságban minden órával nagyobb az esélye a kiszáradásnak.

Szomorú hírek érkeztek Franciaországból. Egy kétéves kisfiú, Émile a nagyszüleinél töltötte a vakációját, amikor úgy döntöttek a rokonok, hogy elmennek túrázni az unokájukkal. A gyermek azonban fogta magát és kisétált a kertkapun szombaton, azóta pedig még mindig nem találtak rá. Egyre vészesebben fogy az idő és vele együtt a remény is. A rendőrség és a falu önkéntesei 5 kilométeres körben mindent átkutattak, azonban nem találtak rá a gyermekre.

Émile az alpesi Le Vernet falucskában játszott a kertben, amikor egyszer csak nyoma veszett. A rendőrség kezdetben kizárta, hogy idegenkezűség lenne a dologban, azonban aggasztó, hogy nem tudtak rátalálni a kétéves gyermekre. Pedig 5 kilométeres körben helikoptert, hőkamerás drónokat, és nyomozó kutyákat is bevetettek - számolt be róla a DailyMail nyomán a Bors.

Le Vernet egy 20 házból álló aprócska falu, úgyhogy még érhetetlenebb, hogy hogyan tudott eltűnni Émile. Két szemtanú állítólag látta kint sétálni egyedül a fiúcskát. A rendőrség később átkutatta az összes környező házat, azonban nem bukkantak rá. A környék azonban igazi túrázóparadicsom, így rengeteg helyen elbújhatott, vagy eleshetett a gyermek.

 

Két és fél éves, egyedül nem tudna olyan messzire menni. A probléma inkább az, hogy gyengén a motoros képességei, így ha olyan helyen esik el, ahonnan nehezen tudna kikászálódni, akkor nem talál haza a kisfiú  

 

- mondta el Laure Westphal pszichológus, aki szintén segíti a keresőcsapatok munkáját a helyszínen. 

A gyermeket már majdnem 72 órája nem találják, és ilyen melegben hatalmas a kockázata a kiszáradásnak, úgyhogy percről percre fogy az esélye, hogy életben találjanak rá a kisfiúra...

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!