Nagyvilág

2008.09.15. 11:00

Ukrajnai euthanázia - hokedlivel

<p>Saját elmondása szerint az idős, beteg asszony kérésére segítette halálba édesanyját az a Luganszk megyei férfi, aki egy hokedlit használt a "kegyes halálhoz". Gyerekei szerint egyszerű gyilkosság történt.</p>

Az áldozat 48 éves fiával a családi házuk udvarán lévő nyári konyhában lakott kettesben, miután a lakóházat az unokái, és azok családjai rendelkezésére bocsátotta.

Az apró házikóban kettejük életét gyakorta mérgezte a férfi rendszeres italozása és randalírozása. Az idős asszony ágyhoz kötött beteg volt. Rendszeres fájdalmai és a fia önromboló életmódja miatt sokszor sóhajtozva kérte az Urat, hogy szabadítsa meg ettől a keserves élettől.

Aznap este fia ismét részegen ért haza. Állapotát látva édesanyja alaposan legorombította és szerencsétlen semmirekellőnek nevezte. Majd zokogni kezdett, fennhangon kérve az Istent, hogy vegye már végre magához, hogy ne kelljen látnia a fia teljes leépülését. Elkeseredésében könnyáztatta arccal a fiát kezdte kérlelni, hogy szánja meg és segítse át a halálba.

A férfi ekkor megragadott egy hokedlit, és addig ütlegelte vele édesanyja fejét, amíg az már nem mozdult többé. Ekkor lefeküdt a díványra és elaludt. Reggel, miután kialudta a részegségét, rádöbbent tettére, és kihívta a házból a lányait. Ők azonnal értesítették a rendőrséget.

A nyomozóknak a férfi azt mondta, hogy édesanyja maga kérte, hogy segítse át a halálba. Lányai azonban kételkednek ebben, szerintük ugyanis apjuk részegségében egyszerűen agyonverte a nagymamájukat - írja a cxid.info-ra hivatkozva az ukrán Komszomolszka Pravda.


· Balesetek, bűnügyek
· Nagyvilági híreink
· Baltás rablógyilkos fosztogatott
· A nap képei A nap képei 2008.09.18.
· Elsüllyedt egy komp Törökországban

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!