Magyarország

2008.02.05. 13:50

Verekedésben halt meg a volt labdarúgó

<p>Életveszélyt okozó súlyos testi sértés megalapozott gyanújával nyomoznak egy 42 éves férfi ellen, aki a múlt szerdán úgy megrúgta a futballmúltja miatt sokfelé ismert V. Istvánt, hogy egy nappal később elhunyt a Kenézy-kórházban.</p>

Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő a HAON-nak elmondta: a gyanúsított és áldozata január 30-én este egy balmazújvárosi szórakozóhelyen keveredett szóváltásba.

A vita a kocsma előtt folytatódott, ahol a tettes megrúgta az egykori NB2-es futballistát. V. Istvánt a helyszínre érkező mentők újraélesztették, majd kórházba szállították.

Másnap azonban elhunyt. Mivel az igazságügyi orvosszakértői vélemény kedden még nem érkezett meg a rendőrséghez, egyelőre nem tudni, pontosan milyen ok vezetett a férfi halálához.

Arról a szakvélemény ismeretében dönt a rendőrség, hogy az ügy kapcsán milyen bűncselekményben folytatódik az eljárás.

A gyanúsított a kihallgatása során megtagadta a vallomástételt, azonban tettét beismerte. Jelenleg is előzetes letartóztastásban van. Az esetnek voltak tanúi, de a nyomozás érdekében a rendőrség egyelőre nem kívánta közölni, hogy milyen információkat nyertek tőlük.

  • Életveszélyesen megsérült
  • Késelés az általános iskolánál
  • Kocsmában történt késelés
  • Késelés a zártkörû bálon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!