Magyarország

2007.10.18. 19:50

Rendőrosztag kellett a családi háború megfékezéséhez

<p>Taktaharkány - Négyen sérültek meg abban az összecsapásban, ami két család között robbant ki csütörtökön este Taktaharkányban. A szerencsi rendőrkapitányság jelentős erővel vonult a faluba és lezárta a helyszínt...</p>

Két, régóta haragos viszonyban álló család tagjai között játszódott le szabályos csatajelenet csütörtökön este Taktaharkányban. Aggódó falubeliek forródróton azonnal telefonáltak szerkesztőségünkbe. A rendőrségi szóvivő kérdésünkre elmondta, hogy hárman sérültek meg az összecsapás során. Egyelőre nem tudják, mi okozta a sebesüléseket. Több személyt őrizetbe vettek a történtek után. A szerencsi rendőrkapitányság jelentős erővel vonult a faluba és lezárta a helyszínt, hogy a további "csatározásokat" megakadályozzák, és nyugalmat teremtsenek.

Csoportos garázdaság miatt indul eljárás az ügyben.

A községből származó információ szerint Molotov koktélt és flóbert pisztolyt is bevetettek egymás ellen a felek. Ezt azonban hivatalosan nem erősítették meg. Az azonban bizonyosnak látszik, hogy három személyt arc - köztük lőtt - sérüléssel szállítottak kórházba. Egy negyedik személy könnyebben sérült. Nem kellett kórházba vinni. A lőtt sérüléssel kapcsolatban az sem kizárható, hogy légpuskával okozták.

 

 

Korábbi értesüléseink:

Rendőrök szállták meg Taktaharkányban az Arany János utca környékét, ahol két család támadt egymásra csütörtök este.

Az elsődleges információk szerint molotov koktélt és flóbert pisztolyt is bevetettek egymás ellen, legalább hárman megsérültek, akadt olyan személy is akit arcon lőttek. A Szerencsi Rendőrkapitányság jelentős erővel vonult a helyszínre, hogy megfékezzék az indulatokat, lapértesüléseink szerint tizenkét személy őrizetbevételére készülnek, akiknek köze van a randalírozáshoz. A közelben lakók aggódva figyelik a véres eseményeket egy szemtanú jelezte szerkesztőségünknek a történteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!