Tenévkezdés

2021.09.08. 12:57

Megújult a 11. számú iskola

Fotó: Pap István

Pap István

Európai uniós forrásokból újították fel a nagyváradi 11. számú általános iskolát. A Moldovei utca 55. szám alatti tanintézménynek mind a három épületét, valamint két épület közötti átvezető szárnyat is megújították. Kicserélték a villanyhálózatot és a számítógépek használatára használt elektromos hálózatot, beszerelték a tűzérzékelő berendezéseket és a térfigyelő kamerákat, kicserélték a padlóburkolatokat és a nyílászárókat, levakolták a falakat. A külső homlokzatokat is újravakolták, kicserélték a korlátokat és lecsempézték a lépcsőket.

A sportteremben kialakították az öltözőket, illetve az udvaron a sportpályákat, ahova ezt követően helyezik le a rekortán burkolóanyagot és helyezik ki a kézilabda kapukat, a kosárlabda palánkokat és a pingpong asztalokat. A kerítés alapzatát is kiöntötték, következik a kerítésrácsok elhelyezése. Ezen a héten fejezik be a két épületszárny közötti összekötő épület belső felújítását. A munkálatok 2020 májusában kezdődtek, a kivitelezési időszak 18 hónap volt. A kivitelezők a Drum Asfalt, a Trameco és Lemacons cégek, a munkálat költségvetése 11.481.7787 lej áfa nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!