ERDON Helyi hírek

2007.05.09. 16:05

Kocsmai „diákvadászat”

<p>Szatmár megye - Az iskolaidőben különböző bárokban és más szórakozóhelyeken tartózkodó diákok felkutatására folytat ellenőrzőakciót a Szatmár megyei rendőrség.</p>

A Szatmár megyei rendőrök az utóbbi időszakban egyre sűrjebben tartanak ellenőrzőakciókat a megyeszékhelyi bárokban és olyan szórakozóhelyeken, ahol alkoholt is árulnak. A napközben, a tanítás ideje alatt végzett ellenőrzések célja egyrészt, hogy megtalálják és felelősségre vonják azoknak a szórakozóhelyeknek a tulajdonosait, akik diákokat is kiszolgálnak, ezáltal pedig az iskolaelhagyás visszaszorítását is elérhetik. Idén eddig összesen 114 diákot találtak napközben ilyen szórakozóhelyeken, közülük 89 iskolaidőben tartózkodott különböző bárok, klubbok biliárdtermekben. Ezeket a diákokat a tanintézményeik vonják majd felelősségre, az ehhez hasonló ellenőrző akciók a közeljövében tovább folytatódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!