Jobb agyféltekés rajztanfolyam Nagyváradon

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Nagyváradon
Május 6–8. között jobb agyféltekés rajztanfolyamat szerveznek Nagyváradon. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.

A tanfolyamot Mihály Gyopárka tartja, jelentkezni és bővebb információkat igényelni Kovács Laura szervezőnél lehet telefonon: 0743–084–318, vagy 0722–660–402. Jelentkezési határidő: május 5.

„Ezen a tanfolyamon nemcsak rajzolni tanulsz meg, hanem látni. Látni a rajzoláshoz szükséges kontúrokat, negatív tereket, fényeket, árnyékokat és egy picivel többet is… Látni a lehetőségeidet, a jót és a szépet. Látni Önmagad nagyszerűségét és lehetőségeid végtelen tárházát magadban. A rajzolás egy kiváló eszköz ehhez, amin keresztül egy élvezetes úton juthatsz el a lényeghez. Önmagad és a világ megismeréséhez. A jobb agyféltekés rajzolás módszer keretein belül nem alkotási stílust oktatunk, hanem stabil, erős alapokat, hogy meg tudd találni a saját utadat a megvalósításhoz!” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott meghívóban.

A három napos tanfolyamról bővebb információkat a fent említett telefonszámokon lehet igényelni, vagy pedig az esemény Facebook-oldalán.