teljesítmény

2020.12.15. 16:21

Nacsa Lőrinc: Szabó Tímea a „Kamuvideós Korózs-díj” első nyertese

„Kamuvideós Korózs-díjat” alapított Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő, hogy „elismerje” a járvány elleni védekezésben „legnagyobbat hazudó” baloldali politikusok teljesítményét, az első díjat Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője kapta.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke keddi videonyilatkozatában hangsúlyozta: járvány van, az egész ország védekezik, és eközben a baloldal „folyamatosan álhíreket gyárt és hazugságokat terjeszt”. Szavai szerint ennek mélypontja az volt, amikor Korózs Lajos (MSZP) „leforgatta az elhíresült kamuvideót, amelynek célja az egészségügyben dolgozók és a mentősök lejáratása volt”.

Hozzátette: a baloldali politikusok március óta folyamatosan álhírt terjesztenek, pedig a járványügyi védekezésben nem erre, hanem fegyelmezettségre és összefogásra lenne szükség.

„Ezért úgy gondoltam, megalapítom a Kamuvideós Korózs-díjat, hogy elismerjem azoknak a baloldali politikusoknak a teljesítményét, akik a legnagyobbat hazudoznak a járvány elleni védekezés kapcsán. Hiszen az orvosoknak, a kórházigazgatóknak, a rendvédelmi szerveknek nem az a dolguk, hogy az ő hazug rágalmaikra reagáljanak, hogy azzal foglalkozzanak, hogy mikor és mit állítanak valótlanul a baloldali politikusok” – fogalmazott.

Nacsa Lőrinc hozzátette: az első díjhat már ki is osztotta, és azt Szabó Tímea kapta. „Kétség nem fér hozzá, ő az egyik legnagyobb álhírterjesztő és hazudozó a magyar Országgyűlésben, tavasszal még azt is mondta, kerek e nagyvilágon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban.”

„Azt gondolom, ideje lenne befejezni az álhírterjesztést, ideje lenne befejezni a hazudozást, ez a díj is egy figyelmeztető jel azoknak, akik folyamatosan lejáratják a járványügyi védekezésben dolgozókat, a szakembereket, és akik folyamatosan a kormányt támadják ahelyett, hogy a járvány elleni védekezéssel foglalkoznának” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában