Úszás

2024.04.09. 17:21

Újból lehet jelentkezni a Swimathon jótékonysági úszásra

A Nagyváradi Közösségi Alapítvány idén is meghirdeti a Swimathon jótékonysági rendezvényt, amelyre az úszók, valamint a csapatok június 5-ig jelentkezhetnek.

Szakács Dávid 

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg idén a Swimathon jótékonysági eseményt Nagyváradon, amelyre a március 31-ei határidő lejártát követően 16 adományokkal támogatható kezdeményezést fogadtak el. Az idei évben támogatható programok az alapítvány oldalán találhatók. Ahhoz, hogy ezek a projektek megvalósulhassanak, nagykövetekre és támogatókra van szükség. A nagykövetek segítséget nyújtanak a pénzgyűjtésben az általuk kiválasztott kezdeményezések számára, melyek előrehaladását online követhetik nyomon. 
A nagyváradi Swimathon egy jótékonysági adománygyűjtő rendezvény, ahol cégek, szervezetek, kezdeményező csoportok és magánszemélyek adománygyűjtő kampányokat indíthatnak különböző közösségi célok és ügyek támogatására. Az esemény révén az alapítvány a nagylelkűséget, a szolidaritást és a helyi aktivizmust ösztönzi, és lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének részt venni a közösségi problémák megoldásában. A 12. Swimathonra benevezett pályázatokhoz úszókat keresnek. Ahhoz, hogy egy bizonyos tervet támogassanak és segítsenek a szükséges pénzösszegek összegyűjtésében, a maximálisan 6 fős csapatoknak június 5-ig kell regisztrálniuk az alapítvány hivatalos oldalán. Az a csapat, amelyik 40 perc alatt a legtöbb hosszt ússza le a medencében, a támogatott program számára a Nagyváradi Közösségi Alapítvány által felajánlott 1000 lej értékű különdíját is elnyeri. Az eddigi 11 kiadás alatt a rendezvényen összesen 1.900.000 lejt gyűjtöttek össze egyéni adományok, illetve cégek, vállalatok által nyújtott támogatásból. A jótékonysági úszást június 15-én szervezik meg a Ioan Alexandrescu Olimpiai Uszodában. További információkat a Nagyváradi Közösségért Alapítvány weboldalán vagy hivatalos Facebook-oldalán találhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában