Megbeszélés

2024.03.03. 19:03

Szurkolói ankétot tartott a VSK U kosárcsapata

Fotó: A szerző felvétele

J. A.
A várakozásoknak megfelelően hatalmas érdeklődés övezte a Nagyváradi VSK U kosárlabdacsapatának múlt csütörtök esti szurkolói ankétját. A megbeszélésre, melyet a Nagyvárad Aréna konferenciatermében bonyolítottak le, annyian érkeztek, hogy pótszékeket is kellett hozassanak 
a szervezők. A maratoni hosszúságúra, közel 3 órásra elnyúló interaktív eseményen a klub részéről a kosárlabdacsapat edzői, Cristian Achim és Radovan 
Markovic, illetve az elnök, Şerban Sere vett részt. A szurkolókat elsősorban a közönségkedvenc Eric Neal viharos távozásának körülményei foglalkoztatták, de titoktartási kötelezettségre hivatkozva sem a vezetőedző, sem a klub elnöke nem mondott konkrétumokat a történtekről. Achim sejtelmesen hozzátette, az irányító „zsarolhatóvá vált”, így bármennyire is nehéz pillanat ez most a klub számára, a szakítás mellett döntöttek.

A klub vezetője jövőbeli terveiről is beszámolt, Sere meglátása szerint az anyagiak terén (is) szintet kell lépniük ahhoz, hogy versenyben legyenek a kolozsváriakkal. „Jelenleg 4-5 csapat is nagyobb büdzsével rendelkezik nálunk, ezt a hátrányt, ha nem is lehetetlen, de nehéz leküzdeni. Legkevesebb 1 millió euróval kellene növelnünk a költségvetésünket, részemről éjt nappallá téve tárgyalok a lehetséges szponzorokkal azért, hogy igazán versenyképesek lehessünk” – mondta, majd azt is „meglebegtette”, hogy a következő idénytől az Aréna felveszi az egyik támogató nevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában