Labdarúgás

2024.03.04. 15:56

Joseph duplája kellett a CAO-NAC győzelméhez

A CAO-NAC 1910 3–1-re nyert utolsó felkészülési mérkőzésen Hegyközpályiban a SoccerViza FC alakulata ellen, ezzel a váradiak a téli időszakban öt meccsből négyet győzelemmel zártak.

Forrás: CAO-NAC 1910

Szakács Dávid 

A CAO-NAC a hétvége folyamán lejátszotta ötödik, egyben utolsó barátságos meccsét a IV. Liga felsőházi rájátszásának kezdete előtt a SoccerViza FC ellen. A váradiak ellenfele eredetileg egy Costa Rica-i klub, amely jelenleg Szatmárnémetibe rakta át a székhelyét. A közép-amerikai csapat projektje és célja, hogy játékosokat hozzon az öreg kontinensre, így került a CAO-NAC keretébe korábban Matthew Reynolds, Darlon Guppy, illetve a most érkezett 22-szeres bahamai válogatott Marcel Joseph is. 

A találkozót a zöld-fehérek kontrollálták, negyedóra elteltével már kétgólos előnyre tettek szert az előbb említett Marcel Joseph, valamint Zádori Sebastian góljával (2–0). A második félidőben a CAO újra betalált Joseph révén (3–0), a vendégek csupán a szépítésre voltak képesek (3–1). A 26 éves bahamai labdarúgó eddig kiváló igazolásnak tűnik, miután a felkészülési időszakban négy gólt rámolt az ellenfelek hálójába. Lukács Imre vezetőedző ezzel a felállással kezdett az első félidőben: Reynolds – Mănoiu, Ienciu, Mîndrila, Naghi, Jurcuţ, Zádori, Ardelean, Joseph, Waritz, Ciocan. A mérkőzés folyamán pályára lépett még: Har, Pop, Guppy, Panc, Abagiu, Pohl, McDonough, Gergely, Şut és Valdivia. A SoccerViza kezdőcsapata: Saab – Farwell, Beleiu, Jordan, Capilla, Nicolosi, Fain Jr., Talavera Jr., DuPree, Lund, Desmond. A szünet után Giuseppe Funicello és Victor Navas trénerek a rendelkezésre álló többi játékosnak is lehetőséget adtak. 

A nagyváradiak a téli barátságos mérkőzéseket négy győzelemmel (Nagyszénás 2–0, Békéscsaba II. 2–0, Székudvari SK 5–1, SoccerViza FC 3–1), illetve egy vereséggel (Hódmezővásárhely 0–4) zárták. 

A CAO-NAC első idei hivatalos összecsapását március 9-én, szombaton 11 órától játssza Hegyközpályiban a IV. Liga felsőházi rájátszásának első fordulójában a Fugyivásárhelyi SK ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában