Labdarúgás

2024.02.07. 17:20

Máramaros bajnokával meccsel nyáron a IV. Liga győztese

Forrás: Facebook

Jósa Attila

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) sorsolással döntötte el kedden a III. Ligába való feljutás rájátszásának párharcait. A sorsoláson eldőlt, hogy a Bihar megyei IV. Liga felsőházi rájátszását követően a bajnok Máramaros megye képviselőjével találkozik a harmadosztályba jutásért. Az első mérkőzést június 16-án, 18 órakor rendezik a Bihar megyei bajnok pályaválasztása mellett, a visszavágót pedig június 23-án bonyolítják le. A Máramaros megyei bajnokság toronymagas esélyese a déli csoportban 7 győzelmet és egy döntetlent számláló Nagysomkúti Progresul (a képen), de az északi csoportból érkező Felsőszelistyei Recolta is remek őszt produkált, 7 győzelemmel és 1 vereséggel.

A tavalyi osztályozón Bihar megye bajnoka, a Biharszentandrási Crișul emlékezetes párharcot vívott a Kolozs megyei Szentmihályi Arieșul csapatával, mely végül a szentandrásiak sikerével zárult (2–1, 3–3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában