Kézilabda

2024.02.11. 17:57

Legyűrték a Teutonokat

Forrás: Facebook

J. A.

A Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata 33–30 (17–17) arányban győzött a Vidombáki Teutonok vendégeként a Nemzeti Ligába való feljutásért zajló rájátszás második fordulójában. A váradiaknak ez volt a második győzelmük a rájátszásban, ráadásul a Krajovai Universitatea ellen a Román Kupában is győzni tudtak, így kimondottan bíztató formában kezdték az évet Cosmin Liberț tanítványai. A hétvégi mérkőzés végig kiegyenlített mederben zajlott, hiába vezetett a VSK 4 góllal az első félidőben, a hazaiak rendezték soraikat, így a félidei pihenőre 17–17-es állásnál vonulhattak a csapatok.

A második játékrészben fordult a kocka, a 44. percben a Teutonok húztak el 3 góllal (24–21). A vidombáki csapat egészen a hajráig őrizte előnyét, az 58. percben 30–29 volt az állás, ekkor azonban érkezett Ciprian Aungurenci, aki három gólt szerzett sorozatban. Alexandru Farcaș is betalált, így a váradiak a nem mindennapi végjáték után 33–30-ra győztek. A következő fordulóban, február 17-én a váradiak hazai pályán mérkőznek legnagyobb riválisukkal, a Székelyudvarhelyi VSK-val az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában