Labdarúgás

2024.02.27. 16:41

Döntetlenre zárt a Biharszentandrás és a Lotus is

A Biharszentandrási Crişul és a Félixfürdői Lotus folytatta felkészülési mérkőzéseinek a sorát, előbbi gól nélküli döntetlenre zárt a Lippai ±oimiival, míg utóbbi 2–2-őt játszott a Szatmárnémeti 1921 Olimpia ellen.

Forrás: Biharszentandrási Crişul

Szakács Dávid 

A Biharszentandrási Crişul a Nagyváradi Bihar FC-vel egy csoportban szereplő Lippai Şoimii otthonában lépett pályára idei negyedik barátságos meccsén. Az eddigi három mérkőzésen a biharszentandrásiak 4–1-re nyertek a Fugyivásárhelyi SK ellen, 2–0-ra győztek a harmadosztályú Karcaggal szemben, míg a Nagykárolyi Victoriától 4–1-es vereséget szenvedtek. A Gheorghe Ghiţ által irányított együttes a 90 perc alatt egy alkalommal betalált ellenfele hálójába, ám a játékvezető érvénytelenítette a gólt (0–0). A Crişul a következő felállással kezdte a találkozót: Anca-Trip – Drăgan, Oros, Stan, Bondor, Achim, Sorian, C. Trip, Maghiar, Hora, Popescu. A térfélcserét követően Cahill, Baciu, Chiş Toie, |ifra, Paşca, Balogh, Ban és R. Pop kapott lehetőséget. A Szentandrás szombaton játssza utolsó felkészülési meccsét a harmadosztály 10. pontvadászatának tavaszi folytatása előtt, ellenfele a Temesvári Politehnica lesz idegenben szombaton. A Félixfürdői Lotus ötödik barátságos találkozóján hazai pályán fogadta a Szatmárnémeti 1921 Olimpia alakulatát. A Lotus az előző négy mérkőzésén háromszor is 1–1-es döntetlent játszott (Mezőtelegdi Foresta, Szatmárnémeti Olimpia VSK, Csermői Gloria), és csupán egyszer hagyta el győztesen a játékteret, a Győrödi CSC ellen aratott 2–0-ás győzelem alkalmából. A találkozón a félixfürdőiek Vlad Costea révén már a 30. percben megszerezték a vezetést (1–0), amire a szatmáriak a második félidő első negyedóráját követően válaszoltak (1–1). A Bihar megyei együttes a 73. percben újra előnybe került (2–1), ám a szatmáriak öt perccel a vége előtt képesek voltak másodszor is egyenlíteni (2–2). A Lotus vezetőedzője, Cosmin Bodea a Barabaş – Cucu, Oltean, Lupşe, Arsene, Paşcu, Gheban, Sala, Costea, Ghitye és Tamaş kezdővel állt fel a pályára. A Félixfürdő a szentandrásiakhoz hasonlóan szombaton vívja utolsó tesztmeccsét a Lippai Şoimii vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában