Sport

2023.12.04. 18:31

Bejutottak a felsőházba a váradi kézilabdázók

Forrás: CSM Oradea

Szakács Dávid

A Nagyváradi VSK kézilabdázói a Krajovai Universitatea otthonában léptek pályára a román másodosztály A csoportjának 13. fordulójában. A Cosmin Liberț által edzett együttes végig uralta a mérkőzést. A nagyváradiak támadójátéka már az első félidőben megmutatkozott, a szünetre a vendégek öt pontos előnnyel mentek (17–12). A második játékrészben a VSK hatékonyan használta ki lehetőségeit, nem kevesebb, mint 25 gólt dobott ellenfele hálójába, így végül könnyedén 42–28-ra legyőzték a Krajovát.
A piros-kékek legjobb dobója a szokáshoz híven Viorel Boșca lett nyolc találattal, őt követte Ionuț Băban hattal egységgel. A váradiak a győzelemnek köszönhetően bebiztosították csoportjukban a negyedik helyet, és ezzel bekerültek a jövőre esedékes felsőházi rájátszásba. A Nagyvárad utolsó idei bajnoki találkozóját hazai környezetben vívja majd vasárnap 18 órától, ellenfele a pontvadászat harmadik pozícióját elfoglaló Fogarasi VSK lesz. Az összecsapásra a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában