FTC

2023.10.04. 16:30

Kőkemény csata vár a Ferencvárosra

Fotó: Illyés Tibor

Sz. D.

A Ferencvárosi TC csütörtök este 22 órától az olasz Fiorentina vendégeként lép pályára az Európai Konferencia Liga (EKL) F csoportjának második mérkőzésén. A Ferencváros az első csoportmeccsén 3–1-re legyőzte a szerb Cukarickit, míg a Fiorentina idegenben csupán 2–2-es döntetlent ért el a belga Genk együttesével szemben, így jelenleg a zöld-fehérek vezetik a kvartettet. A két együttes most először találkozik majd egymással az európai kupaporondon.

Az olasz gárda egy győzelemmel hangolt az esti találkozóra, miután a Seria A 7. fordulójában könnyedén nyertek 3–0-ra a Cagliari ellen, míg a magyar rekordbajnok simán 6–1-re diadalmaskodott az örökrangadón az MTK Budapesttel szemben. Az előző Konferencia Liga idény döntősének értéke a Transfermarkt szerint 246 millió euró, legjobb játékosuk az argentin válogatottban szereplő Nicolás González, akit az előbb említett oldal 30 millióra taksál. Az összecsapást az M4 Sport élőben fogja közvetíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában