Sport

2023.09.20. 16:26

Bihar FC: mától indul a roham a jegyekért

Jósa Attila

Hosszas huzavona után a Román Labdarúgó-szövetség kihirdette a Román Kupa csoportkörének első fordulójának menetrendjét. Eszerint a Bihar FC – FCSB mérkőzésre szeptember 27-én, szerdán kerül sor, 21 órai kezdettel a Bodola Gyula Stadionban. A klub vezetősége közleményben mondott köszönetet azoknak a szurkolóknak, akik rekordszámban váltottak bérletet az idei szezonra, valamint a drukkerek megértését kérte, amiért a kupameccsek nem lesznek ingyenesen látogathatóak a gyermekek számára. „A mérkőzés iránti fokozott érdeklődés miatt a gyermekek számára nem kínálunk ingyenes jegyeket, mivel várhatóan minden rendelkezésre álló hely betelik” – írják.
Mától megkezdik a belépőjegyek árusítását is a Bukaresti FCSb elleni találkozóra, 50 lejes egységáron. A jegyeket 14 órától lehet megvásárolni készpénzzel a stadionnál, de természetesen online, a klub hivatalos honlapján, a fcbihor.ro oldalon is hozzá lehet jutni a tikettekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában