Foci

2023.09.10. 14:25

A Lotus nyert otthon, a Crișul kikapott idegenben

Fotó: Bihon

Sz. D.

A félixfürdői Lotus hazai környezetben fogadta a Kolozsvári Sănătatea gárdáját a harmadosztály 10. csoportjának a harmadik fordulójában. Az első félidőben a Sănătatea jutott előnyhöz, a burkina faso-i Vital Quadraogo révén (0–1). A folytatásban viszont megébredt a Lotus és megfordították a meccset Alexandru Pintea, Sergiu Oltean, illetve Florin Duma góljaival (3–1).

A másik Bihar megyei alakulat, a Biharszentandrási Crișul idegenben a Nagykárolyi Victoria otthonában lépett pályára, hogy megszerezzék első pontjaikat a bajnokságban. Az első játékrész kiegyenlített volt, mindkét csapatnak adódtak helyzetei, gól viszont nem született. A második félidőben azonban a Crișul szerezte meg a vezetést Ioan Hora góljával (0–1). A Victoria a kapott gólt követően nyomás alá helyezte a szentandrásiakat és végül Barth Kevin jól eltalált lövésével, majd később Paul Batin hosszabbításban értékesített tizenegyesével megnyerték az összecsapást (2–1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában