Taekwondo

2023.07.05. 17:05

Tizenhat aranyérem a Wolf SK sportolóitól

Forrás: Wolf SK

Szakács Dávid

A Nagyváradi Wolf Sportklub versenyzői a Déván megrendezett ITF Taekwondo Vár Kupa harmadik kiírásán nem kevesebb, mint 43 érmet szereztek, ebből 16 arany-, 9 ezüst-, illetve 18 bronz. A váradi klub 31 sportolóval indult a megmérettetésen, amelyen 15 klub 308 versenyzője vett részt az ország minden tájáról. Kitűnő teljesítményüknek köszönhetően a Wolf SK a 2. helyért járó trófeát gyűjthette be a klubok összesített ranglistáján. A szervezők nagyváradiakat választottak a verseny legjobb taekwondosainak, a nőknél Daria Crina Gui, a férfiaknál pedig Kalmár Erik Attila kapta az elismerést. A dévai viadal bírói testületében a váradiakat Rareș Cosma és Casandra Cornea képviselte.

„Gratulálok mindenkinek az eredményekhez. Szép befejezése volt ez az idénynek. A csapat legtöbb tagja számára egy könnyített edzésidőszak következik, az alapok tökéletesítésére összpontosítva. A világbajnokságra a válogatottba behívott nyolc sportolónknak nem lesz sok ideje a pihenésre, hiszen ők már a felkészülési időszakban vannak" – fogalmazott Harascsák Gyula, a sportklub elnöke.

A Wolf SK érmesei

1. hely: Kalmár Erik (4), Gui Daria (2), Santer Alex, Mărginean Ștefania, Szerefi Erik, Halász Anna, Borz Cristian, Balog Erik, Gui Denisa, Cornea Larisa, Câmpean Maya, Molnár Balázs.

2. hely: Szerefi Erik, Bede Abigél, Halász Anna, Cornea Larisa (2), Szegedi Beatrix, Debreczeni Kevin, Bede Denis, Toromba Christian.

3. hely: Bagoly Béla, Halász Anna (2), Borz Cristian, Balog Erik, Gui Denisa (2), Cornea Larisa, Chirla Rebeka, Câmpean Maya, Gui Daria, Mikló Eliza, Borz Luca, Halász Levente, Pop Patrik, Borsi Edvin (2), Cornea Larisa és Gui Denisa hagyományos harcmodor versenyszámban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában