Labdarúgás

2023.07.30. 14:09

Bihar FC: Az Újszentes már túl nagy falat volt

Jósa Attila

Napi két edzéssel készül az új idényre a Nagyváradi Bihar FC labdarúgócsapata. A váradiak emellett pénteken lejátszották a negyedik felkészülési mérkőzésüket is, melyen az Újszentesi SK másodosztályú gárdáját fogadták a Bodola Gyula Stadionban.

A II. Liga pontvadászata a jövő hét végén veszi kezdetét, így a vendégek jóval előrébb tartanak a felkészülésben, és mint kiderült a formaidőzítéssel sem lesznek gondjai a Temes megyei alakulatnak. A pénteki meccsen az ukrán Mihajlo Plokhotnyuk már a 10. percben betalált hat méterről (0–1). A 45. percben Cosmin Glădun 25 méterről végzett el szabadrúgást, remekül eltalált lövése után a labda a léc alá vágódott (0–2). A 65. percben már három gólosra nőtt az újszentesiek előnye, miután Alexandru Martinov zavartalanuul cselezgetett a váradi védők között, majd 10 méterről Bob kapujának bal oldalába lőtt (0–3). A hajrá a piros-kékeké volt, akik a 86. percben Loren Ioviță büntetőjével szépítettek (1–3).

Florin Farcaș vezetőedző a következő összeállításban küldte pályára csapatát: M. Pînzariu – C. Jurj, A. Gal, Sg. Bactăr, A. Stoian – V. Calugher, R. Farcaș – A. Chindlea, A. Sorian, I. Ban – S. Jurj. A második félidőben: R. Bob – R. Gunie, D. Stan, A. Popa, L. Ioviță – F. Drăgan, G. Cherman – A. Moga, T. Serediuc, F. Chitaș – M. Hosu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában