Gratulálunk!

2023.06.14. 15:17

Újból taroltak a Crișul karatésai

Forrás: Nagyváradi Crișul

Szakács Dávid

A Nagyváradi Crișul karate szakosztályának sportolói kiemelkedő eredményeket értek el a Shotokan Karate ESKU Román Kupán. A versenyt a hétvégén rendezte meg a Román Karate–szövetség a Temes megyei Újszentesen. A Mezei Tünde vezetőedző és Máté Mária oktató által felkészített versenyzők 30 érmet nyertek, ebből 8 aranyat, 12 ezüstöt és 10 bronzot.

„Elégedett vagyok sportolóink eredményeivel. A verseny magas színvonalú volt, és az eredmények azt bizonyítják, hogy jó úton haladunk” – nyilatkozta Mezei a tornát követően.

A Crișul érmesei

1. hely: Chiș Eduard, Pașca Andrei, Újpalotai Alessia (2), Tiponuț Andrei (2), Moldovan Christian, Irinyi Dávid.

2. hely: Domján Ariana, Groze Izabela (3), Boșca Sofia (2), Serea Dominic, Kóka Kevin, Havaneti Bogdan, Beleniș Ana, Abu Taleb Yasen, Irinyi Dávid, Jónás Dominik.

3. hely: Jónás Dominik, Chiș Eduard, Pașca Andrei, Buzilă Nikolas (2), Papp Casian, Moza Anamaria, Moldovan Christian, Boșca Patricia (2), Abu Taleb Yasen, Domján Ariana, Arghiroiu Alexandru.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában