Beszámoló

2023.06.21. 15:28

Élőzenés vacsorával búcsúztatták az idényt Székelyhídon

A helyszín az egykori Sörkert épülete és annak terasza volt, a vezetőség a hidegtálakról és az italokról, néhány szurkoló pedig a babgulyásról gondoskodott.

Juhász György

Nagyon jó hangulatú, élőzenés vacsorával búcsúztatta a szezont, a megyei első osztályban harmadik helyen végző, Székelyhídi Sasok Sportklub labdarúgócsapata. „A rájátszás előtt elmondtam, hogy a negyedik-hatodik helyre várom a csapatomat – kezdte értékelését Kiss Sándor vezetőedző – de a játékosaimnak szerencsére ez nem volt elég és egy harmadik hellyel leptek meg engem és a szurkolókat. Egy nagyon fegyelmezett, csupaszív játékosokból álló keretünk van és a végére a rengeteg, alázatos munka meghozta a gyümölcsét, nagyon büszke vagyok a fiúkra.”

„Amikor elkezdtük a felsőházi rájátszást – kezdte mondandóját Erdei Imre elnök – és három forduló után egy ponttal álltunk, átvillant az agyamon, hogy mi leszünk a playoff bohóccsapata. Majd miután, főleg idegenből hoztuk a meglepetéspontokat egyre jobban érlelődött bennem a gondolat, hogy igenis van miért dolgoznunk, hisz nemcsak ennek a kis belső körnek, hanem az egész városnak örömet okozhatunk. Sajnos a hazai meccsek nem igazán sikerültek jól, de ez a harmadik hely mindenképp egyfajta „bocsánatkérés” a nagyon szép számú és lelkes szurkolóink felé. És hallva a visszhangokat, igenis megbocsátottak nekünk. Ez a ma esti vacsora, nálunk már hagyomány, akkor is jókat buliztunk amikor a kiesés ellen harcoltunk, akkor is amikor a középmezőnyben végeztünk, a ma este pedig nemcsak bulizás, hanem igazi ünneplés lesz.”

Hogy ez az ünneplés még fokozódjon, az est során tiszteletét tette a város polgármestere, Béres Csaba is, aki továbbra is mindent elkövet azért, hogy biztosítani tudják a folytatást. Végül de nem utolsó sorban megjelent a megyei labdarúgó szövetség titkára, Boros Péter is, aki a felnőtt csapatnak és az U-15-nek is egy-egy oklevelet és labdákat ajándékozott, majd röviden méltatta a csapatot, ideillően a „kis pénz, kis foci” idézetet átírva: „kis pénz, nagy foci”. Ahogy a pályán, a fiúk az est során sem okoztak csalódást, hajnalig mulatoztak, Pontos József zenei kíséretére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában