Jótékonyság

2023.05.14. 15:57

Swimathon: úszókat keresnek

Forrás: csmoradea.ro

BN–összeállítás

Ahogy azt már egy korábbi cikkünkben megírtuk, idén újra megrendezésre kerül a Nagyváradi Közösségi Alapítvány által szervezett XI. Swimathon jótékonysági esemény. A rendezvény június 10-én kerül megrendezésre a Ioan Alexandrescu Olimpiai Uszodában. Az idei évben adományokkal támogatható 22 projekt a https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte linken található. Ahhoz, hogy a projektek megvalósulhassanak, nagykövetekre és támogatókra van szükség. A nagykövetek segítséget nyújtanak a pénzgyűjtésben az általuk kiválasztott projekt számára, melynek előrehaladását online követhetik nyomon.

A 11. Swimathonra benevezett pályázatok úszókat keresnek. Ahhoz, hogy egy bizonyos tervet támogassanak és segítsenek a szükséges pénzösszegek összegyűjtésében, a maximálisan 6 fős csapatoknak június 5-ig kell regisztrálniuk az alapítvány hivatalos oldalán. Az a csapat, amelyik 40 perc alatt a legtöbb hosszt ússza le a medencében, a támogatott program számára a Nagyváradi Közösségi Alapítvány 1000 lej értékű felajánlott különdíját is elnyeri. További információkat a Nagyváradi Közösségért Alapítvány weboldalán vagy hivatalos Facebook-oldalán találhatnak.

Címkék#swimathon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában