Satu Gym

2022.10.11. 11:33

Új edzőterem nyílt Székelyhídon

Fotó: a szerző felvétele

Juhász György

A székelyhídi Csorba Kinga neve már ismerősen cseng az amatőr futók körében. 2015-ben kezdett el 10-20 kilométereket futni, előbb csak egészségének megőrzése érdekében és kedvtelésből. Aztán pillanatok alatt amatőr versenyeken találta magát, ahol kategóriájában szinte minden alkalommal a dobogó valamelyik fokára állhatott. Közben egy fitneszedzői tanfolyamot is elvégzett, innen pedig egyenes út vezetett egy fitneszterem beindításához.

„Az állóképesség kialakítása után, hamar megfogalmazódott bennem, hogy az erőfejlesztést is ki akarom próbálni, amire a legalkalmasabbnak a testépítést találtam. A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökségtől (AFIR-FEADR) sikerült megnyernünk egy 60.000 euró értékű projektet, amelyik különböző testépítő gépek, szerkezetek és segédeszközök vásárlását biztosította. Üzemeltetési helyként a székelyhídi központi étterem fölötti helységet béreltük ki, majd 300 négyzetméteren kialakítva a különböző edzőtermeket. Külön helységben lehet láberősítő gyakorlatokat végezni, természetesen a hozzájáró eszközök, futópad, bicikli, lépcsőzőgép segítségével és ugyanígy két másik teremben a felső testet lehet formálni. Fitneszedzőként segítséget tudok nyújtani a különböző edzéstervekben és a gépek megfelelő használatát is be tudom mutatni.” – mondta Csorba Kinga.

Ottjártunkkor, egy teljesen „újszagú”, patyolattiszta, korszerű gépekkel felszerelt igazi edzőbázis fogadott bennünket, amely október elsején nyílt meg. 32 férfi és 22 női szekrény fogadja a látogatókat, természetesen nemenkénti külön zuhanyzókkal és öltözőkkel. A nyitvatartási idő igazán ideális, bőven válogathatnak a megfelelő időpontokból az edzeni vágyók, hiszen hétfőtől-péntekig 06:00-22:00 óra között, szombat-vasárnap pedig 08:00-20:00 óra között lesz nyitva a Satu Gym terem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában