Licenszek

2022.07.28. 19:29

Labdarúgó edzői tanfolyam

Erdon-összeállítás

A Bihar megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) partnerségben a Román Labdarúgó Szövetséggel (FRF), C licenszes edzői képesítést eredményező tanfolyamot tart 18. életévüket betöltött személyek számára Nagyváradon.
Az érdekeltek kérvényei a következőket kell tartalmazza: beiratkozási űrlap, másolat a személyi igazolványról és a keresztlevélről, hiteles másolat a középiskolai végzettséget bizonyító okmányról, erkölcsi bizonyítvány, sportorvosi engedély, orvosi igazolás pszichológustól, valamint két személyigazolványkép. A beiratkozás díja 100 lej, amely a jelentkezéskor fizetendő. A tanfolyam ára 1000 lej, amelyet a felvételi vizsga után kell befizetniük a felvételt nyert diákoknak. Az edzőképzésre 2023. augusztus 12-ig lehet jelentkezni.
Ezzel egyidőben a Bihar megyei Labdarúgó Egyesület a lejárt licenszek megújítására is lehetőséget biztosít, az ehhez feltétlenül szükséges dokumentumok: egy hiteles másolat a személyi igazolványról, a régi kártya vagy az UEFA C-licenszkártya másolata, egy fénykép .jpg formátumban, melyet az ajfbihor@yahoo.com címre kell elküldeni. A licensz megújításának díja 150 lej és az AJF székhelyén fizetendő. A licenszkártya megújításának díja további 50 lej, amelyet tetszés szerint az AJF székházban vagy a Román Labdarúgó Szövetség számlájára lehet befizetni. A lejárt licenszek megújításának határideje augusztus 12.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában