Edzőcsere

2022.07.28. 19:43

Három mérkőzés után máris edzőt cserélt a FCSB

J. A.

A Bukaresti Rapid elleni vasárnap esti fővárosi rangadón elszenvedett vereség után hétfőn benyújtotta felmondását a FCSB vezetőedzője, Anton Petrea. Az előzetes híreszteléseknek megfelelően Petrea megüresedett posztját Nicolae Dică veszi át, ezt Gheorghe Becali, a klub tulajdonosa jelentette be kedden a sajtó képviselőinek. Becali hozzátette, Nicolae Dică megbizatása egyelőre tizenöt mérkőzésre szól, a szakember pedig fizetést sem kért erre az időszakra. Dică a 2017–2018-as bajnoki idényben már ült a FCSB kispadján, korábban pedig meghatározó játékosa is volt az akkor még Bukaresti Steaua néven szereplő klubnak. Az idényben három mérkőzés után még nyeretlen FCSB holnap este a Saburtalo ellen Konferencia Ligában javíthat idei siralmas mérlegén, az első találkozó a georgiai csapat 1–0-ás győzelmével zárult.

Forrás: imago/Pius Koller

Újságírói kérdésre Becali kitért a romániai közvéleményt az elmúlt napokban tematizáló Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK körül kialakult helyzetre is. Az excentrikus klubtulajdonos kijelentette: ha szükséges, hajlandó 10 millió eurót is költeni csapatára annak érdekében, hogy megakadályozza, hogy egy magyar csapat „lekörözze” a FCSB-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában