Labdarúgás

2022.07.31. 21:51

Elszenvedte első vereségét a Bihar FC

A Lippai Șoimii csapata látogatott a Bodola-stadionba szombaton és főleg az első félidőben mutatott játéka alapján megérdemelten győzött 3–2-re.

Forrás: Sport Arad

Jósa Attila

Az első két felkészülési mérkőzésén aratott győzelme szombat délben elszenvedte első vereségét a Bihar FC. Az ismét hazai környezetben játszó nagyváradiak ellenfele a harmadosztály 8. csoportjában érdekelt Lippai Șoimii gárdája volt. A lippaiak az elmúlt idényben a felsőházi rájátszás harmadik helyén zárták a küzdelmeket, így kevéssel maradtak csak le az osztályozóról, a nyáron pedig tovább erősítették csapatukat. A látottak alapján elmondható, hogy jelenleg jóval előrébb tartanak, mint szombati ellenfelük. Az első félidőben a Șoimii támadói háromszor is mattolták a Bihar FC fiatal kapusát, Radu Bobot, a mérkőzés pedig csak azután lett kiegyenlítettebb, miután Adrian Abrudean, a lippaiak vezetőedzője szinte a teljes kezdőcsapatát lecserélte. Hasonlóan járt el Florin Farcaș is, a Bihar FC pedig a második játékrészben tényleg úgy játszott, mintha „kicserélték volna”.

Közvetlenül térfélcsere után Marius Hosu szépített büntetőből, majd negyedórával a vége előtt ismét az Olaszországból hazatért csatár továbbította a négy méterről a hálóba Gunie beadását (2–3). Bár további nagy helyzeteket is kialakított a hazai csapat, az eredmény már nem változott. A Bihar FC a következő összeállításban lépett pályára: R. Bob – P. Andraș, Cl. Petruș, Al. Popa, L. Ioviță – R. Ardelean, R. Săutiuț – A. Moga, A. Roșca, A. Gheorghiță – S. Jurj. A második félidőben: E. Nergheș – R. Gunie, D. Stan, S. Oșvat, D. Lupșe – G. Cherman, I. Pop – I. Ban, A. Hosu (D. Șandro, 79.), A. Chindlea – M. Hosu.

A piros-kékek a héten folytatják a felkészülési mérkőzések sorozatát, a következő ellenfél a Temes megyei Győrödi CSC együttese lesz idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában