A-divízió

2022.03.28. 11:17

Osztályozós helyen állnak a VSK kézilabdázói

Forrás: CSMOradeaHandbalMasculinTeam

 

Jósa Attila

 

A férfi kézilabda A-divízió felsőházi rájátszásának 8. fordulójában a Nagyváradi VSK a Pitești CSU csapatát fogadta szerdán az Antonio Alexe Sportcsarnokban. Az előző fordulókban meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtó nagyváradiak ezúttal esélyt sem adtak ellenfelüknek és már az első félidő után is jelentős előnnyel vonulhattak pihenőre (15–7). A második félidőben sem volt megállás, így végül 31–20-as hazai győzelemmel zárult a találkozó. A legeredményesebb hazai játékosok Szász Csongor és Paul Oargă voltak, 7-7 góllal.

Győzelmével a váradi csapat a harmadik helyre ugrott előre a táblázaton, megelőzve az ebben a fordulóban Segesváron vereséget szenvedő Fogarasi VSK-t. A felsőházi rájátszás végén a harmadik és negyedik helyezett csapatok május végén osztályozót játszhatnak a Nemzeti Liga 11. és 12. helyén végzett csapatai ellen.

A 9. fordulóban ismét hazai pályán játszanak a piros-kékek, ellenfelük az éllovas Székelyudvarhelyi VSK lesz, vasárnap 12 órától. A belépés díjtalan lesz a találkozóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában