Női foci

2022.03.31. 17:18

Nyolcgólos mérkőzésen kapott ki a United Bihor

Forrás: Illusztráció

 

Jósa Attila

 

Bár félidőben még 3–1-re vezetett, végül 5–3-as vereséget szenvedett vasárnap a női másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Szamosújváron a United Bihor együttese. A 13. fordulóban rendezett mérkőzésen a United a 12. percben Pantea és Tocai góljai után kétgólos előnyre tett szert, amit Tocai újabb gólja követett, így az első fél óra után már 0–3 állt az eredményjelzőn. A félidő hajrájában egy vitatható kezezést követően tizenegyeshez jutott a Szamosújvári Olimpia, ráadásul a United játékosa, Adriana Farcaş a kiállítás sorsára jutott. 

A második félidőben a megfogyatkozott Bihar megyei együttes nem tudott ellenállni a hazaiak rohamainak, akik a 70. percben előbb egyenlítettek, majd az utolsó percekben további két gólt szerezve 5–3-ra megnyerték a mérkőzést. 

A United a következő összeállításban lépett pályára: Kovács – Farcaş, Moza, Crăciun, Costin – Barta (Covaciu), Higyed, Lobonţ (Ciule), Dumbravă - Pantea (Herbei), Tocai (Reguli). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában