Kézilabda

2022.03.17. 14:30

Értékes pontot rabolt a VSK az éllovas otthonából

Forrás: facebook.com/CSMOradeaHandbalMasculinTeam

Jósa Attila

 

A férfi kézilabda A-divízió rájátszásának 6. fordulójában szerdán Fogarason lépett pályára a Nagyváradi VSK kézilabdacsapata. Az első és a második helyezettek rangadóján George Tăutu tanítványai végig hátrányban játszottak, szünetben 16–14 arányban vezetett a házigazda Fogarasi VSK. A különbség a második félidőben egyre nőtt a két csapat között, kilenc perccel a vége előtt már hat gólos hátrányban volt a váradi csapat (22–28). A hazaiak talán már „zsebben” érezhették a pontokat, de a váradiak fantasztikus hajrával ledolgozták a hátrányt és döntetlenre mentették az eredményt (30–30). A legeredményesebb váradi játékos ezúttal Farcaș volt hét találattal, de a hat gólig jutó ukrán Sztarcsenko sem sokkal maradt el mögötte.

A bravúros eredmény ellenére a váradiak némileg visszaestek a táblázaton, jelenleg a VSK 11 pontjával a negyedik helyen áll. A piros-kékek vasárnap 16 órától hazai pályán a Medgidiai SK ellen játszanak az Antonio Alexe Sportcsarnokban, a belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában