Kosárlabda

2021.04.07. 17:42

Elmaradt meccset nyertek a kosarasok

A piteşti tornát követően, amelyen sikerült legyőzni a bajnokság második helyén álló Szebent (82–71), majd vereséget szenvedni (62–63) a házigazdáktól, a Nagyváradi VSK U férfi kosárlabda-együttese vasárnap Târgu Jiuban lépett pályára, hogy pótolja egy korábban elmaradt találkozóját. Meglepődve tapasztalhatták a váradi fiúk, hogy az első két negyedben nemcsak egyenlő partnereik voltak a hazai játékosok, de félidőben vezettek is 37–32 arányban. Az utolsó két etapban aztán semmit sem bíztak a véletlenre a VSK kosarasai, ellenállhatatlanul támadtak, és mindkét palánk alatt uralták a mezőnyt. Igen hamar sikerült egyenlíteniük, s a harmadik negyedet már ők zárták előnyben (63– 49).

Az utolsó negyedben sem lankadt a vendégek figyelme, egy percre sem engedték közel magukhoz az ellenfelet, ennek köszönhetően a záró negyedet is megnyerték (22–14), így végül 85–63 arányban diadalmaskodtak, ezzel egy helyet léptek előre a tabellán, megelőzve a Temesvári SCM-t. A VSK együttesében a következő játékosok kaptak helyet: Green (20 pont), Holt (14), Watson (14), Zekovics (11), Nicolescu (5), Broussard (2), Baciu (2), T. Fometescu (1), Vescan, Vl. Marinău. Edző: Cristian Achim. Pályaedzők: Milan Mitrovics és Radovan Markovics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában